• head_banner_01

ʻEhaʻahaʻa Waʻa ʻEkaona

端午节美味的粽子特写

Ma ka lā 22 o Iune (ʻo ka lā ʻelima o Mei o ka kalena mahina makahiki), e hiki mai ana kā mākou Dragon Boat Festival.Hoʻokahi lā hoʻomaha mākou ma Rizda Castor.No laila ʻaʻole hiki iā mākou ke pane i kāu leka i ka manawa.

ʻO Dragon Boat Festival, ʻike ʻia hoʻi ʻo Duanyang Festival, Dragon Boat Festival, Double Festival, a i ʻole Double Five Festival, ka lā i ka lā ʻelima o ka kalena mahina makahiki, he hōʻuluʻulu hoʻomana, pule no nā ʻuhane ʻino, hoʻolauleʻa i ka leʻaleʻa a me ka meaʻai hoʻokahi. o na ahaaina makaainana.ʻO ka Dragon Boat Festival i hoʻomaka ʻia mai ka hoʻomana ʻana i ka lani maoli a ua ulu mai ka hoʻomana ʻana i nā ʻīlio i ka wā kahiko.

端午节美味的粽子特写 (2)
9d76200d-09ef-4ac6-96d8-d7a768a499f7

Wahi a ka moʻolelo, ua pepehi ʻo Qu Yuan, he haku mele no ka mokuʻāina ʻo Chu i ka wā o ke kaua ʻana, ma ka lele ʻana i loko o ka muliwai Miluo i ka lā ʻelima o Mei.No laila ma Kina, e ʻai nā kānaka iā Zhongzi e hoʻomanaʻo iā Qu Yuan.Akā ma ka ʻaoʻao hema o Kina, he hana hou aʻe ka poʻe, ʻo ia ka mālama ʻana i nā heihei waʻa deragona e hoʻomanaʻo ai iā Qu Yuan.


Ka manawa hoʻouna: Iune-20-2023